Kunden om oss

Denne siden inneholder evalueringer fra våre kunder
Vår beste markedsføring er fornøyde kunder. Fornøyde kunder gir oss flere oppdrag.(Evalueringene er kopiert inn på hjemmesiden)
Lundveien 29, 1900 Fetsund
De har gjort en veldig bra jobb til en bra pris! Vasket med soppdreper og malte vegger, vindskier, karmer, verandaer, et par vinduer og utebod 2 strøk. Dette gjorde de nøye og ordentlig, lite søl og flinke til å rydde opp etter seg. Fikk garantiskjema. Norsk firma med norsk kontaktperson som fulgte opp, lett å få tak i. Polske malere, de var veldig hyggelige, den ene snakket veldig bra engelsk. Kan anbefale dette firmaet på det sterkeste!
– Bente Findahl, Flermannsbolig med 8 boenheter
Sandboveien 8, 1400 Ski
Vi er svært godt fornøyd med maler arbeide utført av Utvendig maling AS!
En real pris, og et arbeide med moms og alle garantier for oss som ikke kan ta inn folk som arbeider «svart»!Kan anbefales på det varmeste!
Trine Lanes Østbye har omtalt Utvendig Maling As Tir 4 Jun. 2013
Falkeveien 2, Vinterbro

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Tok litt lengre tid enn forespeilet, men veldig god oppfølging og informasjon fra sjefen. Kun utenlandske arbeidere. Gjorde en god jobb og kan anbefales.

Terje Lørdal, Vinterbro

Buerveien 37, Spydeberg

Bedriften stilte på befaring og gav ett godt inntrykk og ett ryddig og godt tilbud. De stilte opp etter avtale og sluttførte jobben innen avtalt tid. Lett å kommunisere med og sluttproduktet ble meget bra. Vi er meget fornøyd og kan absolutt anbefale bedriften videre. 🙂

Jan Arild Blekken, Spydeberg

Petter aas vei 30, oslo

Gjorde en veldig bra jobb til avtalt pris. Vi fikk raskt en kontrakt med prisoverslag og fikk også pris på noe ekstra arbeid vi ønsket å få gjort i tillegg. Alt i alt er vi er veldig fornøyde og kan anbefale Utvendig maling AS.

Torild Pillgram Hansen, Oslo

Utvendig maling av enebolig Hovinåsveien – Fetsund

Godt utført arbeid med mye skraping. Serviceinnstilte innehaver og ansatte som leverte mer enn forventet, bl.a i form av murerarbeid og snekkerarbeid. Ryddige å forholde seg til. Kom til avtalt tid og ble ferdig innen fristen. God kommunikasjon. Konkurransedyktig pris.

Kjell Karlsen

Maling av enebolig i Fetsund

Ryddig firma å forholde seg til – kom til avtalt tid – kundevennlig og hyggelig innehaver og ansatte – god til å følge opp – lett å få tak i
Godt og effektivt utført arbeid innen avtalt frist av innehaver og to polske ansatte.
Konkurransedyktig pris. Forsikringer i orden.

Hans Olav Krusedokken