Produkter/Kvalitet/holdbarhet

Utvendigmaling.no er opptatt av å gi våre kunder det beste resultatet og den lengste holdbarheten, sånn at det går lang tid til neste gang dere må male huset.

Etter å ha testet ut all maling som er på markedet, har vi kommet frem til at Drywood er den beste. Dere kan lese mer om den under.

Utvendigmaling.no har nylig inngått samarbeidsavtale med DRYWOOD. Bruk av riktig maling er viktig for å få et godt resultat og lang holdbarhet. DRYWOOD leverer en maling som er annerledes enn andre malingstyper. Den avgjørende forskjellen er at DRYWOOD inneholder alkyharpiks som er løst i vann. Dette medfører at den delen av produktet oppfører seg som vann. DRYWOOD får dermed en vannsugende effekt og trenger uten problemer inn i treverket med høyt vanninnhold. Alkydahrpiksen erstatter vannet som fordamper, treverket stabiliseres og risikoen for sprekkdannelse reduseres kraftig, nærmest lik null. Mens alkyddelen trenger inn i treverket, legger akryldelens større partikler seg på overflaten. DRYWOOD har mer enn 36 års erfaring med denne oppskriften og er derfor et trygt valg av maling og beis.

Drywood maling har en holdbarhet på 12 – 16 år, når arbeidet er utført riktig. (Utvendigmaling.no har 10 års holdbarhetsgaranti når Drywood benyttes)

 For mer info om Drywood maling: drywood.no